Budapesti Taxisok Saját Társasága Egyesület

Taxi budapesten, ingyenesen hívható minden hálózatból.

Cégtörténet

2021 nyarán megalakult a Budapesti Taxisok Saját Taxitársasága a Best Taxi! Célunk a kényelmes, pontos és megbízható utazás biztosítása Budapesti taxisoktól Budapestieknek.
Az Egyesületet budapesti taxisok alapították, akik azon dolgoznak, hogy az utasok igényei mellett a sofőrök számára is a legjobb feltételeket nyújtsák folyamatos fejlesztésekkel mind az utasok, mind a taxisok irányába.
Köszönjük, hogy Te is a részesévé válsz!

A minőség záloga

A Best Taxi rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szolgáltatást nyújtó szerződéses vállalkozók minden esetben makulátlan gépjárművel, a taxis személyszállításhoz kapcsolódó valamennyi szabály betartásával teljesítsék a fuvarfeladatokat.
Társaságunk valamennyi gépkocsivezetője rendelkezik a 176/2015. (VII.7.) rendeletben előírt, a taxis személyszállításhoz kötelező dokumentumokkal. A gépjárművezetők felelősségbiztosításának érvényességét a Nemzeti Közlekedési Hatóság minden évben ellenőrzi.
A kötelező vállalkozói felelősségbiztosításon felül a Best Taxi teljes körű pénz-visszafizetési garanciát is vállal!
A Best Taxi a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapest Főváros Kormányhivatala által minősített illetve engedélyezett budapesti taxitársaság.

Gépjárműpark

A Best Taxi flottájában kizárólag 4-6 utas kényelmes szállítására alkalmas járművek tartozhatnak. A Fővárosi Közgyűlés rendeletében meghatározott, a gépkocsikkal szemben támasztott követelményeket társaságunk Etikai Bizottsága rendszeresen ellenőrzi, így utasaink valóban komfortosan utazhatnak klimatizált, dohányfüsttől mentes taxi gépkocsikkal. Vállalkozóink idegen nyelvet is beszélő, tapasztalt, hivatásos gépjárművezetők, esetenként több évtizedre visszanyúló tapasztalattal.

Diszpécserközpont

Diszpécserközpontunk angol nyelven is beszélő kezelőkkel, a nap 24 órájában áll szíves rendelkezésükre.

A taxirendeléseket korszerű, a Fővárosi Önkormányzat rendeletének maradéktalanul megfelelő számítógépes rendszerben rögzítjük. A megrendelések adatai több hónapra visszamenőleg rögzítésre, illetőleg rendszeresen archiválásra kerülnek. Különleges kívánság megjelölése esetén kezelőink rögzítik adatbázisunkban igényüket. Ismételt taxi rendeléskor a korábban jelzett kívánságot rögzíteni tudjuk, így a megfelelő autót delegáljuk. Ilyen igény többek között a kisállat-szállítás, speciális gépkocsi típus, kombi autó, vagy ügyintézés. A megrendelők valamennyi adatát szigorúan bizalmas információként kezeljük.

GPS alapú helymeghatározás

Társaságunk minősített budapesti taxitársaságként a Fővárosi Közgyűlés 31/2013. IV.18-i rendeletének megfelelően a megrendelésekre a legközelebbi taxi gépkocsit delegálja. A legközelebbi taxi kiválasztása GPS pozíció alapján történik, melyet a minden taxinkban megtalálható tabletek és okos telefonok tesznek lehetővé.

Fizetési módozatok a Best Taxinál

Készpénzes fizetés

Társaságunk a Best Taxi gépkocsikban Magyar forintban biztosítja a készpénzes fizetés lehetőségét. Euróval történő fizetés esetén az aktuális elfogadási árfolyamról diszpécserközpontunknál érdeklődhetnek megrendelőink. Az elfogadási árfolyam a kereskedelmi bankok árfolyamától átlagosan 10%-kal alacsonyabban kerül meghatározásra. Euróval történő fizetés esetén a gépkocsivezetők Magyar forintban biztosítják a visszajárót.

Bankkártyás fizetés

Valamennyi gépkocsinkban teljes körű bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, valamint AMEX kártyával rendelkező utasaink részére.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is megrendelőink között köszönthetjük!

Tisztelettel:

Best Taxi csapata

Budapesti Taxisok Saját Taxitársasága Egyesület

© 2021 Budapesti Taxisok Saját Taxitársasága Egyesület. Minden Jog Fenttartva.